klacht over dit kompas

foutjes zijn menselijk en we zijn geen goden die alles kunnen weten.
dus schroom niet, laat ons weten wat jou is opgevallen en dan gaan wij daarmee aan het werk.
Als u vind dat iets op één van de vele pagina’s mist, niet werkt of foutief is.
Of u heeft op welke manier dan ook een aanmerking of aanvulling, dan kunt u die hier in dit fomulier kwijt.

Naam (verplicht)

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

Onderwerp

Uw email (verplicht)

Omschrijving klacht/opmerking

Oplossing/verzoek

Afhandeling van uw melding (verplicht):

JA / JA = JA, mijn klacht mag worden doorgegeven aan de betreffende instantie JA, mijn gegevens mogen worden doorgegeven zodat ze met mij contact kunnen opnemen.JA / NEE = JA, mijn klacht mag worden doorgegeven aan de betreffende instantie NEE, mijn gegevens mogen niet doorgegeven worden.NEE / NEE = NEE, mijn klacht hoeft niet doorgegeven te worden aan de betreffende instantie NEE, mijn gegevens mogen niet doorgegeven worden.

andere aanverwante thema’s

aanmelden beleid zaken organisatie

andere juridische thema’s

erkenning hulp & advies klachten
ons klankbord formulieren klachten

onze ondersteunende projecten

onze projecten ons buddykompas promotion store
© MManagement 2008