klacht over dit kompas

foutjes zijn menselijk en we zijn geen goden die alles kunnen weten.
dus schroom niet, laat ons weten wat jou is opgevallen en dan gaan wij daarmee aan het werk.
Als u vind dat iets op één van de vele pagina’s mist, niet werkt of foutief is.
Of u heeft op welke manier dan ook een aanmerking of aanvulling, dan kunt u die hier in dit fomulier kwijt.

  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoon

  Onderwerp

  Uw email (verplicht)

  Omschrijving klacht/opmerking

  Oplossing/verzoek

  Afhandeling van uw melding (verplicht):

  JA / JA = JA, mijn klacht mag worden doorgegeven aan de betreffende instantie JA, mijn gegevens mogen worden doorgegeven zodat ze met mij contact kunnen opnemen.JA / NEE = JA, mijn klacht mag worden doorgegeven aan de betreffende instantie NEE, mijn gegevens mogen niet doorgegeven worden.NEE / NEE = NEE, mijn klacht hoeft niet doorgegeven te worden aan de betreffende instantie NEE, mijn gegevens mogen niet doorgegeven worden.

  andere aanverwante thema’s

  aanmelden beleid zaken organisatie

  andere juridische thema’s

  erkenning hulp & advies klachten
  ons klankbord formulieren klachten

  onze ondersteunende projecten

  onze projecten ons buddykompas promotion store
  © MManagement 2008