opmerking-Klacht over een andere hulp/zorg(R)

Naam (verplicht)

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

Onderwerp

Uw email (verplicht)

Omschrijving klacht/opmerking

Oplossing/verzoek

Afhandeling van uw melding (verplicht):

JA / JA = JA, mijn klacht mag worden doorgegeven aan de betreffende instantie JA, mijn gegevens mogen worden doorgegeven zodat ze met mij contact kunnen opnemen.JA / NEE = JA, mijn klacht mag worden doorgegeven aan de betreffende instantie NEE, mijn gegevens mogen niet doorgegeven worden.NEE / NEE = NEE, mijn klacht hoeft niet doorgegeven te worden aan de betreffende instantie NEE, mijn gegevens mogen niet doorgegeven worden.

Het zorgkompas voor Oriëntatie & Informatie.

Op het zorgkompas staat informatie te lezen over onderstaande onderwerpen:
Deze site is eveneens voorzien van minder urgente zaken zoals verenigingen of stichtingen die er te vinden zijn voor veteranen en/of militairen.
Laagdrempelige inloophuizen of veteranencafe’s voor bijvoorbeeld een praatje onder het genot van een kopje koffie.
Stap voor stap proberen we deze info ook in te richten op een precieze deel van de doelgroep.
Maar daar werken we nog aan.
Heeft u aanvullingen tips of andere inbreng?
dan zien wij die graag.

© MManagement 2008

Geef een reactie