zelf ontdekken(!)

van harte welkom op dit onafhankelijken kompas, omdat wij u graag zo goed mogelijk van dienst willen zijn hebben we een systeem ingebouwd waarop u stap voor stap kunt zoeken naar de info die voor u van toepassing kan zijn.
wij proberen dit systeem zo volledig mogelijk te houden maar het kan altijd zijn dat we sommige (nieuwe)partijen nog niet kennen en als u die wel kent horen wij dat graag.
O
ok horen wij graag van u als u andere vragen of opmerkingen heeft, zodat we samen met u dit kompas nog beter kunnen maken.

door op de onderstaande knop te klikken gaat u als het waren een soort gesprekje aan met dit kompas.
U
krijgt steeds een aantal opties waar u uit kunt kiezen en op basis van uw keuze krijgt u of een vervolg vraag of een overzicht van bij ons bekende partijen die mogelijk voor u een rol kunnen spelen.
dit systeem is onafhankelijk van het LZV dus hoewel wij partijen die die daar wel bij aangesloten zijn laten wij ook partijen zien die dat niet zijn

partijen die aangesloten zijn bij het LZV zijn makkelijk te herkennen aan het logootje overigens als u op dat of elk ander logootje klikt gaat u in één beweging naar hun website.

Het zorgkompas voor Oriëntatie & Informatie.

Op het zorgkompas staat informatie te lezen over onderstaande onderwerpen:
Deze site is eveneens voorzien van minder urgente zaken zoals verenigingen of stichtingen die er te vinden zijn voor veteranen en/of militairen.
Laagdrempelige inloophuizen of veteranencafe’s voor bijvoorbeeld een praatje onder het genot van een kopje koffie.
Stap voor stap proberen we deze info ook in te richten op een precieze deel van de doelgroep. Maar daar werken we nog aan. Heeft u aanvullingen tips of andere inbreng? dan zien wij die graag.

© MManagement 2008